zondag 9 januari 2011

Feyenoord en nabestaanden diep onder indruk


© anp
ROTTERDAM - De wijze waarop de Feyenoord-supporters, de stad Rotterdam en haar inwoners en alle overige belangstellenden zaterdagmiddag afscheid hebben genomen van Coen Moulijn heeft diepe indruk gemaakt op Feyenoord en de nabestaanden.
© anp
De club en de dierbaren van Moulijn laten via de website van Rotterdamse club weten dat ze een ieder willen bedanken voor de imponerende wijze waarop het clubicoon in zijn eigen stad de laatste eer is bewezen.

,,De volledige Coolsingel was volgelopen met supporters die Coen Moulijn in zijn eigen stad het afscheid gaven dat de geboren Rotterdammer verdiende", valt te lezen op de site van Feyenoord.

,,Ter hoogte van het stadhuis - gesierd met twee metersgrote spandoeken van het clubicoon - hield de rouwstoet enige tijd stil, waarna wederom zicht- en hoorbaar, maar bovenal ook voelbaar werd hoe ongekend geliefd Coen Moulijn is."

,,Het eerbetoon dat de oer-Feyenoorder ten deel viel op de plaats waar hij samen met zijn ploeggenoten de grootste successen uit de geschiedenis van Feyenoord vierde, was grandioos."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten